top of page
Schermafbeelding 2023-02-06 om 11.51.52.png

Ontdek ons groot aanbod aan diensten

ELK TYPE WAGEN IS WELKOM

U kan met alle autoschade terecht bij Autoschadebedrijf Van Den Broecke in Oosterzele. Of het een personenwagen of bestelwagen is, of de schade licht of zwaar is, niets is ons te veel. Wij verzorgen alle carrosserieherstellingen met evenveel zorg. U kunt bij ons terecht voor het wegwerken van deuken en spots, maar ook voor roest en problemen met het chassis. Dankzij onze brede vakkennis kunnen we u bijstaan voor allerhande herstellingen.

ONZE DIENSTEN

Om elke auto terug in een zo-goed-als-nieuwe staat te krijgen, hebben wij onszelf en ons personeel heel breed opgeleid. Onze diensten bestaan uit de volgende:

UITDEUKEN ZONDER SPUITEN

WEGWERKEN VAN ROEST

RICHTEN VAN CHASSIS OP RICHTBANK

VERZORGDE BEDIENING

VERVANGWAGENS  GRATIS BESCHIKBAAR

PLAATSEN EN HERSTELLEN VAN RUITEN

POLIJSTEN VAN VOERTUIGEN

SPOTREPAIR
(KLEINE PLAATSELIJKE HERSTELLINGEN)

ALLE HERSTELLINGEN MET WAARBORG EUROGARANT

Wij hechten heel veel belang aan een persoonlijke service. Daarom zal u steeds in contact komen met één collega die u van begin tot einde bijstaat in het opmaken van alle papieren, de uitvoering van de herstelling en het verifiëren van een goed resultaat. Onze garage is zeer goed uitgerust met de nieuwste uitdeuksystemen, een eigen verflabo en hoogwaardig gereedschap. Ook de technieken die we toepassen zijn telkens van de nieuwste aard. Bovendien krijgt u gratis een vervangwagen tot uw beschikking voor de herstellingsperiode.

ONZE TROEVEN

Schermafbeelding 2023-02-06 om 11.50.14.png

Contacteer Autoschadebedrijf Van Den Broecke in Oosterzele voor meer informatie

bottom of page