top of page
Erkend autohersteller door verzeekringsmaatschappijen. Met garantie

Garantie en Herkenningen

Wat te doen bij autoschade?

Wanneer u met uw personen- of bestelwagen schade oploopt, maar hiervoor niet verzekerd bent, neemt u rechtstreeks contact op met ons en wij maken voor u een vrijblijvende offerte op. Wij nemen het grootste werk op ons en zorgen dat uw auto snel weer zo goed als nieuw is.

Bent u wel verzekerd, dan geeft u zo snel mogelijk de schade aan bij uw verzekeringsagent met Van Den Broecke als opgegeven hersteller. Daarna kunt u bij ons langskomen om de schade te laten opmeten en een dossier op te maken. Samen spreken we een hersteldatum af en in de tussentijd krijgt u van ons een vervangwagen gratis ter beschikking.

Autoschade? Bel een erkende autohersteller

Erkend bij verzekeringsmaatschappijen

Erkenningen van verzekeraars garanderen een vlot verloop van het papierwerk bij een herstelling. U doet enkel de schadeaangifte aan uw verzekeringsmaatschappij en wij doen al de rest, zoals het contact met autodeskundigen, foto-expertises, facturatie en betalingen. Wij werken samen met alle verzekerings-maatschappijen zoals bv. KBC, AG, AXA, Baloise, Ethias,...

3 jaar garantie

Onder het Eurogarant label geven wij 3 jaar garantie op de volledige herstelling van uw wagen. 

Dit verzekert:

  • een gewaarborgd kwaliteitswerk

  • uitrusting die beantwoordt aan de Europese normen

  • perfecte afhandeling van het schadegeval

  • gebruik van originele wisselstukken

  • herstelling volgens de richtlijnen van de constructeur

  • een geïnformatiseerd bestek

Duurzame herstelling

Bij Autoschadebedrijf Van Den Broecke zijn we ook in het bezit van het Long Life Repair label, dat uitgereikt wordt aan bedrijven die voldoen aan strenge kwaliteitseisen en een uitmuntende service bieden met gebruik van milieuvriendelijke producten. Zuinig zijn voor het milieu zit niet enkel in het verbruik van uw wagen, maar ook bij alle services errond!

Wij zijn erkend door de onderstaande verzekeringsmaatschappijen

iStock-175195079.jpg

Bekijk hoe we uw schade bij Autoschadebedrijf Van Den Broecke kunnen herstellen

bottom of page