top of page
  • Foto van schrijverAutoschadebedrijf Van Den Broecke

Hoe een erkend hersteller voor verzekeringsmaatschappijen u volledig ontzorgt

Schade herstellen en formaliteiten afhandelen

Een ongeluk met uw wagen is gauw gebeurd. De herstelling van de schade en de afhandeling van alle formaliteiten errond neemt helaas meer tijd in beslag. In deze blog leggen we u uit hoe een erkend hersteller voor verzekeringsmaatschappijen u hierbij meer dan goed ondersteunt.

schade laten herstellen aan wagen na ongeval

U doet aangifte, hersteller doet de rest

Na een auto-ongeluk bent u ongetwijfeld nog danig onder de indruk en hebt u tijd noch zin om bezig te zijn met de afhandeling van alle administratie. Dan hebben we goed nieuws voor u. Want als u beroep doet op een erkend hersteller van verzekeringsmaatschappijen, dan hoeft u zich nergens wat van aan te trekken en verzorgt dit bedrijf alle afhandeling en staat het bovendien in voor de herstelling van uw voertuig.


Zelf expertises uitvoeren

Een erkende hersteller kan heel wat zaken zelf afhandelen. Zo heeft deze bijvoorbeeld het recht om zelf een expertise uit te voeren op uw voertuig. Dat gaat merkelijker sneller, omdat u niet hoeft te wachten op een externe expertisespecialist die eerst moet langskomen en dan nog een verslag moet opmaken. Nadat de erkende hersteller de expertise heeft uitgevoerd, kan hij snel starten met de nodige herstellingswerkzaamheden. Zo wint u kostbare tijd en zorgt de hersteller ervoor dat uw wagen snel weer rijklaar is.


Derde-betalersregeling

Een ander belangrijk voordeel dat een erkende hersteller biedt: de toepassing van de derde-betalersregeling. Die houdt in dat de hersteller de betaling van zijn schadefactuur rechtstreeks regelt met de verzekeringsmaatschappij. Zo hebt u nergens last van en hoeft u zich dus niet uit de naad te lopen om alle administratieve zaken te regelen.

Bent u op zoek naar een erkende hersteller voor uw voertuig? Neem dan zeker een kijkje bij Autoschadebedrijf Ivan Van Den Broecke. Hij helpt u graag op een snelle en efficiënte manier verder en ontzorgt u volledig.


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page