top of page
  • Foto van schrijverAutoschadebedrijf Van Den Broecke

Uw auto laten uitdeuken ging nooit zo gemakkelijk


Stelt u bij het verlaten van de supermarkt vast dat er een deuk in uw autodeur zit? Is er een voorwerp op uw motorkap gevallen? Of heeft u een paaltje geraakt? Dat zijn heel herkenbare voorvallen. En de meeste bestuurders zijn geneigd om meteen deze conclusies te trekken: veel kosten want die auto moet volledig herspoten worden en bovendien bent u uw wagen enkele dagen kwijt. En dat is zeker niet praktisch.
Maar zo’n scenario hoeft het niet te worden. Want bij Autoschadebedrijf Ivan Van Den Broecke stellen wij u in tal van gevallen een andere oplossing voor. U leest het in deze blog.
Uitdeuken zonder spuiten Lichte parkeerschade, kleine deuken, hagelinslag maar een intacte autolak? Dan is er wat ons betreft vaak geen sprake van opnieuw spuiten. Wij gebruiken een eenvoudige techniek om het koetswerk te herstellen. Wij deuken zulke blutsen gewoon uit, uiterst behoedzaam en zonder spuiten.
Biedt u zich in onze garage met uw wagen aan, dan gaan we dus altijd eerst na of we de deuk kunnen wegwerken met bovenstaande “zachte” werkwijze. In sommige gevallen lukt dat best; in andere gevallen is dat niet evident. Een gedeukte bumper is bijvoorbeeld moeilijker te herstellen zonder spuiten. Maar laat ons uw wagen zeker eerst onder de loep nemen alvorens het ergste te vrezen.
Kosten- en tijdbesparende techniek voor het uitdeuken van blutsen U kunt in ons autoschadebedrijf terecht met uw persoonlijke wagen maar we staan ook ten dienste van bedrijven voor de carrosserieherstellingen van hun wagenpark. U mag ervan op aan dat wij alles in het werk stellen om overbodige kosten te vermijden. Het mag duidelijk zijn dat we daarin slagen als het gaat over lichte deuken zonder lakschade.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van schadeherstel bij Autoschadebedrijf Van Den Broecke in Oosterzele? Contacteer ons voor info en een gratis offerte.
32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page